Besøgstæller

torsdag, april 06, 2006

Det en ommer !!

ØV-ØV og atter ØV!!!! Se lige hvad jeg har brugt de sidste uger på: Jeg har strikket og strikket og strikket på "Top Down Swing Coat" i det Hagenbute-garn, som jeg købte af Vivian til mit strik in. Men - men - men den er blevet for smal. Jeg har nemlig læst forkert i opskriften og har ikke fået taget nok ud ned-efter. Jeg var helt færdig med kroppen og havde lukket af, så det var først ved prøvningen, at det blev opdaget. Så nu er den pillet op - og om igen :-( Jeg havde heller ikke lige opdaget, at der er så stor forskel på nøglerne, som der er. Det ser ikke helt så slemt ud i virkeligheden, som på billedet, så det kunne jeg godt leve med, men nu, hvor den alligevel skal laves om, vil jeg da rette det også. Jeg gider dog ikke at skulle strikke det samme en gang til, så der bliver lidt ændringer. Opskriften er med garn til p.6. Jeg omregnede opskriften og strikkede den i dobbelt habbengut på p.4. Nu tilføjer jeg en ekstra tråd i form af en bordeaux Arwetta, så jeg kan strikke den på p.6 - det går trods alt lidt hurtigere, og så jeg jo liiiige det røde islæt, som jeg så godt kan lide.

Og så vil jeg da lige vise, hvad jeg gør med oppillet garn. Først kommer det en tur på garn-vinden, så jeg har det i fed.

Dernæst kommer det en tur i lunkent vand - hvor jeg lader det ligge og suge vand en 5-10min, vandet trykkes ud og garnet bliver hængt op til tørring. Lige nu hænger det nede i min kælder, men der kommer flere billeder, når det er tørt.

1 kommentar:

nettie sagde ...

Øv da osse med den OM'er.
Er ikke sikker på at jeg ville ha' tålmodigheden og strikke om. Jeg ville ... nok finde et andet projekt til garnet.
Go' fornøjelse!

Og velkommen til .blogspot forresten ;o)

kh
nettie, Padborg