Besøgstæller

lørdag, september 16, 2006

Ikke syv i et smæk--------

---men tre på en dag.

Kan I slå den?

Se nu bare her, hvor flittig jeg har været: Endelig er skyggejakken blevet helt færdig("Jakke med storkrave" fra Vivian Høxbros "Skyggestrik"). Jeg startede på den ved sidste års strikke-festival og strikkede rimeligt flittigt på den. Men så kom der lige et prinsesvøb i vejen og den lå stille et stykke tid. I foråret kom den frem i lyset og blev strikket færdig, så kun monteringen manglede. Men, men, men - så blev det meget varmt, og hvem kan sidde med 500g alpacka-strik på skødet i den varme.

Nu er jeg meget spændt på at få den i brug. Den er strikket i Drops Alpacka, som passer fint i strikkefastheden, men jeg er jo en sart sjæl med hensyn til det uldne. Jeg synes det stikker. Det skal nu så lige siges, at jeg har prøvet den over en ærmeløs bluse, og nu får skyggen lige en gang vask med balsam som skyggemiddel, og så håååber jeg.....

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Puha Anne, jeg bliver helt forpustet af at læse om dit aktivitetsniveau. Hvor er de flotte alle tre modeller :-))))

..og din historie om Jacob... ja, jeg kan huske for godt et år siden, da Christopher var 14 år, havde han pakket til en lejrtur og hvad manglede lige hjemme i skabet???? Palles skraber og barbercreme :-D
Herlige unger, ikke :-))))
Kh og fortsat rigtig god weekend,
PiaT

Eva sagde ...

Oj vad du är flitig. Härliga saker du har gjort.

Fríða sagde ...

wow, hvor blev den flot. den var da værd at vente på. og jeg har hört flere sige det om alpacaen, selvom garnnöglerne virker så blöde, så blöde, så bliver det færdigstrikkede töj ikke så blödt som man skulle tro. jeg vil forövrigt gerne se et billede af den på, når altså du har vasket den.
hilsen fra Island
Frida

Chris sagde ...

Hej Anne! Ja - den er rugtig flot!!
Det dér "skyggemiddel" ku´ jeg godt ha´ brugt i juli måned ;-))
Hø Hø *SS* Christa

marianne lundholm sagde ...

hej anne, om du får lite garn över av lavolds rost röda, så vill jag gärna köpa lite, jag behöver bara till en halskant, var har du köpt det???