Besøgstæller

søndag, december 03, 2006

Så er der endelig billeder

Her er lidt af, hvad jeg har arbejdet på den sidste måneds tid.
Først min Skyline som "bare" mangler monteringen.

Dernæst Mermaiden, som jeg strikker på lige nu. Begge er strikket i Gepards SoftWoolSilk og specielt Mermaiden er lidt af et eksperiment.

Jeg kan nemlig ikke få strikkefastheden til at blive "lige" - altså samme antal riller som masker. På p 3½ får jeg 21m i bredden og 23 riller i højden. Desuden er opskriften ikke i min størrelse (XL), så nu strikker jeg med maskeantallet fra den mindste str. og rækkeantallet fra den største. Det ser ud til at komme til at passe. Jeg har regnet opskriften meget nøje ud og har gradueret til en større størrelse.

I øvrigt må jeg se at få Skylinen monteret, så jeg kan prøve at gå med den. Garnet virker lækkert og blødt og hvor er jeg dog træt af at lave store arbejder, som jeg ikke bruger fordi garnet kradser/stikker. Nu har jeg både en Ballerina og en Skyggejakke liggende, som jeg nok aldrig kommer til at bruge . ØV!!!!

Farverne på billederne snyder lidt. Det er de samme farver jeg har brugt til begge trøjer. Mermaiden ligner mest.

3 kommentarer:

Trine Als sagde ...

Den mermaid ser bare ud til at blive rigtig lækker.
Det er lidt sjovt med farverne. HEr hos mig ser mermaid ud til at være grå/lys/rød, mens Skyline er blå/rød/orange. Jeg kan nu også bedst lide den grå "variant" :-D

annestuds sagde ...

Kære Trine
Det er næsten rigtigt, men den er nu blå/lysblå/rød.
Kærlig hilsen
Anne

Fríða sagde ...

lækre ting du der har fået dig Anne, jeg er spændt på hvis du kan bruge dem. ellers må du da kunne sælge dem?
hilsen fra Island
Frida