Besøgstæller

torsdag, februar 15, 2007

Hvad gør man, når man har garnindkøbsstop?

Holder strik-in selvfølgelig :-))))
Se lige her:
I går var min stue fyldt med strikkende quindfolk og en baby
Det er Ditte i baggrunden og Tina med afkom
og der blev strikket (Lene Sophie)
og snakket (Helle C., Jette A og Bente)
og strikket (Vivian, Susanne D og Frida)
og som værtinde får man jo dejlige gaver. Her er noget af det - nemlig det uldne :-)))
2 nøgler lækket Noro Kureon i røde farver + rundpind og opskrift til en hue i neverkont. 5 nøgler skønt blødt kamgarn fra Istex i 5 forskellige lækre farver, som desværre ikke er så godt gengivet. 1 ngl Opal sokkegarn - dem kan man jo aldrig få for mange af :-))) 1 bundt varmgult Uruguay merino-uld - blødt - blødt - blødt og et bundt hjemmespundet Angora/Gotlandsk pelsuld. Jamen, jamen - hvad skal jo dog nu finde på. Dertil kom chokolader, et par blade, the, kokosmakroner (sådan nogle lækre små) og forårsblomster i potter. Jeg håber jeg har husket det hele :-)))
Og så kunne jeg selvfølgelig ikke dy mig, når nu Vivian kom med gode tilbud, så jeg kom liiiige til at købe 5 ngl. råhvid Opal, som skal bruges sammen med nogle af alle mine Opalnøgler (nu 86 stks.) og så fristede Susan med en lækker, lækker bog, som jeg glæææder mig til at studere nærmere.
Er der noget at sige til, at jeg er et stort smil i dag :-))))))))))

2 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Hej Anne. Hvor ser det hyggeligt ud ;-) ... og hvor vile jeg gerne, at tingene så anderledes ud, så jeg havde kunnet være med. Men du ved - om nogen - hvorfor jeg måtte melde fra. Må jeg forhåndstilmelde mig næste års strik-in hos dig i stedet ?? ;-)
Kh Hanne V

Anonym sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud, Anne, men hvad er det dog jeg ser.Du starter med at sige at du har garnindkøbsstop, og slytter med at sige at du købte garn. Fyyy :-))
knus
Kirsten Hedam, Nyborg