Besøgstæller

tirsdag, september 16, 2008

Jeg er her stadig :-)

Hvor er I bare flittige derude i blogland og jeg kan se, at det er over en måned siden jeg sidst har skrevet.

Meeen - jeg er jo også blevet arbejdsramt igen :-)

Nej - spøg tilsiden - men det har været hårdt at starte op i år synes jeg. Dette skoleår har jeg alle min timer i 6.klasse og det er jo ikke ligefrem den nemmeste årgang at have med at gøre. Det kostede lige en eksplosion fra min side og det hjalp. Mon ikke mange af jer kender til sure og tvære teen-age-tøser og når man så har mange af dem samtidig GRRRRRRR!!!!!

Nå - men eksplosionen hjalp og nu har vi det rigtigt hyggeligt sammen og jeg kan få lov til at være mig :-)))

Jeg har jo ellers aldersreduktion fra i år, men den kommer mig først tilgode efter jul. Jeg har alle 3 6.klasser i håndarbejde - 3 timer om ugen, men læser 2 hold i efteråret og kun 1 i foråret, hvilket jo så giver mig et skævt timetal efterå og forår. Men jeg har selv valgt, at det skulle være hårdt her i efteråret, så kan jeg gå og glæde mig til foråret, hvor jeg så kun skal læse 20 undervisningstimer om ugen - YES !

Strikket bliver der skam også, men jeg træder lidt vande lige nu. Empiren er færdigstrikket og mangler "kun" montering :-) Jeg har taget billeder af processen Frida.

Næste projekt skulle være den smukke Dropsjakke med de afrundede hjørner og garnet havde jeg - troede jeg. Det dejligt bløde selvstribende merino-garn jeg købte på Pias og min bytur i sommer. Men striberapporten er for kort og farverne er alligevel ikke rigtigt mig til en trøje. Jeg må erkende, at jeg ikke er til alt for spraglede ting på overkroppen. Nederdel og bukser må godt være "vilde" - men ikke bluser og trøjer. Nå - men garnet skal skam nok blive brugt. Vivian Høxbros nye bog dumpede ind ad brevsprækken forleden og i den var liiige projektet til garnet. Det flotte halstørklæde passer perfekt til det garn og resten kan jo altid bruges til noget småpigestrik :-)

Men jeg vil jo bare så gerne strikke den Dropsjakke og jeg har ledt højt og lavt (på nettet altså) efter det perfekte garn, men let er det ikke.Så lige nu er jeg ved at vinde garn op til noget selvlavet selvstribende garn. Af Ingeborg har jeg købt noget tyndt (725m/50g) merinogarn i to røde farver, så nu skal der eksperimenteres lidt.

Og så er jeg faldt for en tidsrøver :-) Japansk billedkryds. Det skal jeg nok skrive mere om :-)

2 kommentarer:

Fru Rønne sagde ...

Nikker, og sender lige en kollgial, varm tanke. Det har alle 6.kl-lærere af og til brug for :-)

Unknown sagde ...

Åh ja de der kære tøser ... man keder sig nu ikke vel? Håber eksplosionen hjælper ;-)
Og glæder mig til at høre mere om den Japanske Billedkryds ... det lyder spændende!
KH Siffe