Besøgstæller

tirsdag, august 08, 2006

Atter hjemme

Så er jeg hjemme igen efter et par dejlige ferieuger. Først gik turen til Bornholm. En lille uge blev tilbragt i Gudhjem. Se lige udsigten fra terassen.

Trods varmen var vi ret aktive og fik besøgt Middelalder-markedet, var på sejltur rundt om Hammerknuden, spillede Mini-golf i Sandvig, så på Sommerfugle i Nexø, spiste på Pakhuset i Svaneke og selvfølgelig skulle vi også besøge Lene i Sandvig.

Et par dage blev tilbragt hjemme inden næste ferieuge kaldte. Denne gang gik turen til Flatø i Guldborgsund. Min svoger blev 60 år og havde inviteret hele familien til Flatø. Det er bare et skønt sted. Se mere her . Og hvor var det dog dejligt at være så intenst sammen med hele familien - 30 stks. i alt fra min søster på 64 år til min nevøs lille datter på 7 mdr.

Vi er gode til at være sammen og har altid gjort sådan når vi er sammen på ferier, sørger vi selv for morgenmad og frokost, men spiser aftensmad sammen.

Tirsdag blev Erling så 60 år og blev fejret på behørig vis. Vi havde skillinget sammen til en lækker Kildemoes cykel til ham.

På billedet er det Falster, der sejles i mod.

Vores eneste forbindelse til fastlandet var 3 små motorbåde. Kun ved til- og afrejse blev vi fragtet over af en større motorbåd. Det var noget af et læs der skulle fragtes over til 30 mennesker i 6 dage. 4 af børnene er under 2 år, så klap- og barnevogne skulle jo også med.

Og så var vi jo også heldige med vejret. Trods en noget broget vejrudsigt blev det ikke til så meget regn og se lige denne smukke solnedgang over Lolland.

Ingen kommentarer: