Besøgstæller

tirsdag, august 08, 2006

Jeg har også fået brugt hænderne

Der blev skam også både strikket og hæklet i ferien. Mange har problemer med at strikke i varmen, men bambuspindende har hjulpet meget på dette, så Tweedien er vokset. Den skal være færdig til den. 23.9. og det bliver den også. Den er ret hurtig at strikke.

Men som mange gange om sommeren blev jeg grebet af hæklingen. Da Tilde blev født havde jeg ingen barselsgave (prinsesvøbet var jo ikke færdigt), så en spencer med tilhørende hat blev købt i Kvikkerly. Hatten var meget stor, så jeg hæklede en i en passende farve, som jeg havde med ved barnedåben. Men ak - den var for lille - så et par nye blev produceret på Bornholm.

Der gik sport i hatte-hæklingen. Anna skulle jo også have en. Og så ville jeg da lige lave en i nummeret større. Den passede lige til Katrine på 3 år. Jeg var godt klar over, at når Katrine fik en, ville storesøster Marie på 5 år nok også have en, så indtil nu er det blevet til 5 små fine sommerhatte. Opskriften er fra Garnstudio Baby-Drops nr. 14-4.

Jeg blev ret inspireret til at hækle mere og vidste, at jeg havde en UFO i kælderen fra tidligere somre. Faktisk var jeg længere end jeg huskede. Selve den runde dug er færdig og blonden er vokset med 3 rapporter i Flatø-ugen.

Og læg så i øvrigt lige mærke til, at jeg har lært at lave afsnit :-))

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

hej Anne! godt at du er kommet hjem og er glad og tilfreds med din ferie. og hvor har du fået lavet mange smukke ting! den Tweedie har jeg også kigget længe på, glæder mig til at se den færdig, du må vise billeder.
hilsen fra Island
Frida

Bubbi Doo sagde ...

Hej Anne

Sikke en smuk dug du er ved at lave. Jeg glæder mig til at se det helt færdige resultat :-D

Man bliver jo helt inspireret af de små søde huer. Det kunne være at man selv skulle give sig i kast med en...

Anonym sagde ...

Hej Anne

Dein Tweedie bliver bare så flot, engang nårjeg får sparet sammen er det vist den der står for tur (når Piruettenog Pyramide er "gjort")

Strikker du i enkelt Opal? 6 trådet eller 4 trådet? Hvis man må være fræk og spørge.

Venlig hilsen
Pi@

PS:du har mange fineting på bloggen

annestuds sagde ...

Hej Pia
Tweedien strikker jeg i 4-trådet Opal med en enkelt tråd.
Anne

Fríða sagde ...

hej Anne! kan du ikke vise et fremgangsbillede af Tweedien. jeg er så spændt på at se den. jeg har i baghovedet at strikke den til min mor i forskellige blå nuanser, det bliver dog ikke för efter jul, så måske får hun den til julegave næste år! men det er godt at give idéerne lov til at processere lidt i hovedet.
hilsen fra Island
Frida