Besøgstæller

lørdag, oktober 13, 2007

Jeg er blevet tagget

af Lene Sophie , så her er resultatet:

7 ting om mig selv

1. Jeg blev født d.2.maj 1949, som 3. og yngste barn. Min far og mor var h.h.v. 43- og 40 år, og da jeg engang spurgte min mor, om jeg skulle have været en plet på lagnet, svarede hun: ”Når man ikke passer på, må man tage det, som det kommer” :-) Nej – spøg til side. Min mor sagde altid, at hun havde fået mig 2 gange. Da jeg var 2½år gammel, blev jeg meget alvorligt syg af meningitis (lægerne gav mig 3% chance for at overleve), men ukrudt forgår ikke så let, så …..

2. I betragtning af min alder, har jeg ikke boet så mange steder. 7 er det blevet til. Men jeg er også tyr og har det ikke så godt med de store forandringer.

3. Jeg er vokset op i et hjem med klaver – både på den ene og den anden måde :-), men musik betyder alt for mig. Både min far og mor kunne spille klaver og min far også violin, så vi har alle 3 søskende gået til klaverspil. Jeg har bl.a. i dagligdagen på skolen stor glæde af at være en habil klaverbokser, og jeg elsker at lytte til musik. Dubliners er noget af det allerbedste – deres musik er så glad, og Mozart og Vivaldi hører til favoritterne blandt det klassiske – også dejlig let og glad musik. Ud over klaveret spiller jeg guitar, blokfløjte og harmonika til husbehov.

4. Det er i det hele taget mine forældres intelligenser, som præger min dagligdag. Matematikken og musikken har jeg fra min far og håndarbejdet fra min mor. Min mor var også en ivrig strikker og meget dygtig til at sy, så vi var forsynet med det flotteste hejmmestrikkede og –syede tøj som børn.

4. Da jeg var lille skulle jeg være vicetrice som min mor og have 3 børn. Ingen af tingene kom til at passe. Jeg er for blød til et lederjob og har med årene (og en livskrise) lært, at det jeg står for som menneske, er guld værd i lærerjobbet, så der befinder jeg mig godt. 3 børn blev det heller ikke til. Graviditeten kom først, da jeg var 40 år ,og med en fødselsdepression til følge, turde jeg ikke binde an med flere. Men jeg er nu ganske godt tilfreds med ham jeg fik :-)))))))

5. Jeg ææælsker børn i alle aldre, og da der gik så mange år, før jeg fik mit eget, har jeg afreageret på familiens, vennernes og skolens børn. Dette har resulteret i, at jeg i dag har god kontakt til en mængde ”unge” mennesker, som selv har fået børn, og der er masser at strikke til. Familien tæller nu 13 dejlige unger i den generation i alderen fra 2mdr til 12 år (mine forældres oldebørn). Desuden har jeg også ”børnebørn” på skolen – altså unger, hvis forældre jeg har haft.

6. Jeg har en ”hemmelig last – nemlig at lægge kabale på computeren. Det gør jeg hver dag, når jeg er færdig med mail-læsningen. Jeg slapper bare så dejligt af ved det. Og så elsker jeg at løse logik-opgaver.

7. Jeg kunne godt have undværet nogle af alle de barske ting livet har budt mig, men på den anden side ville jeg jo ikke være den, jeg er i dag uden det. Heldigvis er jeg født med et lyst sind og en god portion humor, så i dag synes jeg, at jeg har et godt og dejligt liv. Jeg kender mine styrker og svagheder, har lært at leve med begge dele, og er blevet god til at sige: ”Hold kæft hvor er du dygtig Anne" :-)

Det med at kaste bolden videre har jeg opgivet. Alle jeg kender erblevet tagget.

2 kommentarer:

Gitte Fabrin Olsen sagde ...

Hej Anne

Sikke en dejlig dag du har fødselsdag;) - jeg er en årgang 1973

Hilsen gitte

Ps: Jeg bryder mig heller ikke om at flytte

Bente B sagde ...

nope.. du har glemt miiiig
kh Bente