Besøgstæller

lørdag, maj 10, 2008

Det er skøøønt med cowboybukser :-)

Hold da op - hvor har jeg prøvet meget tøj de sidste par uger :-)

Nu er det jo blevet sommer, og når man har tabt 15-16kilo siden sidste sommer, kan man jo ikke bare bruge det sædvanlige :-)

Så meget tøj er blevet kasseret og en hel masse er kommet frem fra gemmerne. Min tøjstil er klassisk og mine farver har jeg valgt, så jeg kan sagtens bruge tøj, som har en del år på bagen, og lykke er at finde glemte ting i gemmerne, som jeg igen kan passe.

Og endnu større lykke er det, at finde ting, som jeg aldrig troede jeg kom til at kunne passe, som faktisk er for stort :-)

Og cowboy-bukserne !!!!

Dem kasserede jeg for en 10 år siden og overgav mig til noget elastisk, meeeen nu har jeg investeret i 2 nye par, som bare sidder :-)

Andet nyt er der skam også blevet købt. Nu skal jeg bare have lidt farve på armene, så de kan tåle at blive vist frem.

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

ååhh, hvor lyder dejligt, du må föle dig såååå lækker! jeg tror aldrig jeg har set dig i uelastiske bukser, så nu er jeg spændt!
kh.fra Island
Frida

Johanne sagde ...

Tillykke med dit flotte vægttab - pinsevejret er da vist bestilt til dine arme :-)

Tineke sagde ...

Hvor er det da herligt, og sikke et flot vægttab.

Siffe sagde ...

Tillykke med det store vægttab. Glæder mig til det bliver min tur ;-)
Kh Siffe

Marie Nordheim sagde ...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com