Besøgstæller

lørdag, december 13, 2008

Jeg er her stadig..

men min fart med at opdatere bloggen fortæller noget om, hvor travlt jeg har haft de sidste par måneder.
Så hvis du tror, at det er en loppetjans at være skolelærer, kan du godt tro om igen :-)
Den tid, hvor skolelærere kunne gå hjem kl.14 er forbi for efterhånden mange år siden.
Vi møder os ihjel :-(
Men nu ser det endelig ud til at lysne. Kun et møde i næste uge :-) Julefrokost på fredag og så er der hele 2 ugers ferie at se frem til. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har haft så lang juleferie - faktisk tror jeg ikke, at det er sket siden 73/74 hvor vi havde en uge ekstra ferie på grund af oliekrisen.
Efter jul skal jeg kun arbejde i 2 uger, før jeg endelig får glæde af min aldersreduktion :-))))
2 af mine håndarbejdshold stopper og jeg skal kun have et i foråret, så det giver 3 lektioner mindre om ugen - YES !!!!!!
Men strikket er der skam blevet hele tiden. Se bare her:
Endelig fik jeg taget mig sammen til at gøre "Avisen" helt færdig. Den har ligget i 3-4 mdr. og kun manglet en lynlås, men når nu familien kom til gule ærter, skulle den være færdig. Jeppe tog den på med det samme og beholdt den på resten af aftenen. Han har samme forhold til kradseuld som jeg, så den er strikket i Arwetta og den er bløøøøød. Han har aldrig før ejet så blød en sweater og det ved jeg, fordi alt hvad han har haft af hjemmestrik er fra Fasteren her eller fra Farmor dengang hun levede.
Du skal nu også lige have et billede af ungerne. Hver gang de kommer på besøg, kommer den store kasse med Jakobs Dublo frem og så bliver der ellers leget :-)
Der er andre ting i kassen end Dublo, så se lige Tilde, som render rundt i Grandfasterens aflagte Magli-sko :-)
Eller står det på jule- og barselsgavestrik lige nu.
Endelig lykkedes det mig at få fat i Alligatoropskrifterne her , så det ikke kostede en formue i forsendelse. Mon ikke der er et par drenge, som bliver glade for deres seje julegaver :-)
En Uglekjole og en Mini. De mangler begge lidt knapper og så en tur i vaskemaskinen, men det bliver gjort her i week-enden. Der har nemlig været mørkt i nabohuset de sidste par dage, så jeg har en ide om, at tøsen allerede er ankommet :-)
Karen-Noe-ponchoen er skam også færdig - strikket i det røde garn med perlerne, som jeg købte på Strikkefestivalen, men den glemte jeg da lige at fotografere, så du får vente lidt :-)

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

åh, skönne babyting! og seje krokodiller, dem bliver de helt sikkert glade for. og til lykke med at "endelig" have fået Avisen færdig. jeg kan godt se Jeppe er lykkelig, og den er da bare hamrende flot på ham.
kh.fra Island
Frida

vigdis sagde ...

ÅÅÅ, uglekjolen er en av mine favoritter! Står på to-do lista igjen. Skal prøve å komme meg til DK snart så jeg får kjøpt Clara også, den er neste på lista! Ønsker deg en riktig god jul, og et fredfyllt godt nytt år! Klem fra Vigdis

marianne lundholm sagde ...

ååh så söta kläder du stickat, halsdukarna är ju så läckra