Besøgstæller

søndag, april 19, 2009

Hvad man ellers kan fordrive tiden med

De dejlige unger - eller elendige møgunger, som jeg ind imellem kærligt kalder dem - kan rode så ganske forfærdeligt.

Det generer mit systematiske sind, når perlerne på skolen bliver blandet alt for meget, for de små perler forsvinder helt i mængden.
Derfor havde jeg lige en pose med hjem forleden, som skulle sorteres og dette gøres nemt med et dørslag :-)

Se bare her, så er der sorteret :-)

Om jeg gør mere ud af det ved jeg ikke om jeg gider. Før i tiden brugte jeg masser af tid på den slags. Det var ikke ualmindeligt, at jeg havde en stor pose rodet broderegarn med hjem til sortering i sommerferien og garnfed, som havde været i barnehænder (det er derfor jeg er så god til at udrede garn :-) ). Men det var også dengang, at vi fik ordentlig tid til Håndarbejdstilsynet. Tidligere fik jeg 80 lektioner om året + ca. 1000 kr om måneden, men det er en saga blot for en del år siden efterhånden. I dag får vi 40 timer og det er så det, så oprydning efter børn og kolleger bruger jeg ikke meget tid på mere.

Ind imellem kan jeg grine i mit stille sind over mine kære kolleger, for min mor brokkede sig over akkurat det samme. I sommerferierne hjalp jeg som barn min mor på skolen med at rydde op og lægge bøger frem ( hun var vicetrisse) og jeg kan stadig - her 50 år efter - høre hende tale om de rodende håndarbejdslærere. OK - jeg skal ikke skyde alt for meget på mine kolleger, for det har hjulpet meget, at vi nu kun er 3 om at læse timerne, men der er jo også desværre vikarer løs i lokalet ind imellem :-)

2 kommentarer:

Siffe sagde ...

Supersmart med perlesortering på den måde ... det har jeg ikke set før!

KH Siffe

Bente B sagde ...

Jammen Anne... You are a genius !! Den er helt ny for mig...håber du snart får strikket lidt mere... vi vil se !!