Besøgstæller

mandag, maj 24, 2010

Pavestolt...

....er lige hvad jeg blev i fredags.

Det var torsdag, som var sidste skoledag for den unge mand. Ved midnat natten til fredag blev det bekendtgjort, hvad årets studenter skal op i og de fik deres årskarakterer.

Derfor var Jakob til middag på gymnasiet og moderen sov, da han kom hjem, men han havde lovet at lægge besked til mig.

Da jeg stod op fredag morgen kunne jeg så studere hans årskarakterer. Tolv 12-taller på det foreløbige eksamensbevis !! :-D og et rimeligt heldigt udtræk af eksamensfag. De skriftlige fag var blevet bekendtgjort, så et par dage før, var det gået op for Jakob, at når han skulle op i skr. spansk skulle han ikke op mundtligt - den eneste eksamen han frygtede - hvor heldig kan man være :-) Mundtlig engelsk, oldeævl, musik og så det man kalder AT-forløb. Sådan!! Musik var et stort ønske hos den unge mand, så det var bare heldigt, at han skal det :-D

Fik jeg lige taget en kopi af karakterbladet, så jeg kunne vise det frem til mine kolleger :-) Han er noget af en nørd min kære søn.

Og så skal jeg da lige fremhæve det, som jeg så absolut ikke undlader, at gøre over for alle, som gider høre på mig. Jakob tog 10.klasse med før han startede i gymnasiet og det har bare været så godt for ham. Jeg forstår ikke politikerne og de forældre, som har så travlt med at få de unge hurtigt igennem skolesystemet. Lad dem dog få ro og tid til at modnes - det giver virkelig bonus. Jakob havde ikke fået de gode karakterer, hvis han var startet et år før.

Og så lige lidt mere pral :-) Med det enorme faglige overskud han har, bruger han sin læseferie på, at lave eksamenslæsning for de kammerater, som har brug for hjælp:-) Ja - pæren falder sjældent langt fra hesten, så han vil være gymnasielærer :-D

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Du kan vara riktigt stolt över din son!
Kram

Fríða sagde ...

åh hvor jeg kan forstå du er stolt, og i din fulde ret, han er bare faldet så heldigt ud den dreng så det ligner noget der er lögn. til lykke til jer begge to med det hele.
kh.fra Island
Frida

Kristine sagde ...

Der er god grund til at være stolt og når man har noget at have det i er pral en god ting :-)
Selv om det er mange år siden jeg blev student ser det ud til en god udtrækning af eksamensfag - min klasse var den heldige vinder af Dansk OG Historie, og for mit vedkommende også mine to højniveaufag Musik og Matematik - dvs de 4 største fag overhovedet.