Besøgstæller

mandag, maj 01, 2006

Den var flot engang

Se lige hvad jeg har fundet frem fra mine gemmer.

Det er mange år siden, at jeg strikkede denne her sweater, og flot er den. Som mange andre ting, røg den i gemmerne, fordi den kradser og desværre har den tage skade af det. Det kan knapt ses på billedet, men der er et stort hul lige til højre for det 3. hus fra venstre. Om det er møl eller fugt ved jeg ikke, men bruges kan den ikke. Dog påtænker jeg at sy en taske ud af den.

I øvrigt har jeg i dag for første gang prøvet at putte noget strik i håndvask-garn i maskinen - nemlig min Ballerina. Det er et par år siden, at jeg strikkede den, men også den kradser. Ja - jeg er sart. Men nu har den fået en tur i maskinen med hårbalsam som skyllemiddel, så nu får vi se.

1 kommentar:

Fríða sagde ...

den kunne sikkert blive til en superflot taske, Anne! go for it, siger jeg. hvordan gik det så med det blå domino-tæppe? det synes jeg ser smadderflot ud, rigtige drenge-gavtyve-farver. jeg selv har jo tre drenge og er indimellem blevet så træt af det med mörkeblåt og gråt til drenge, smart at se nogle söde, smukke, blöde blålige farver til en lille dreng.
hilsen fra Island
Frida