Besøgstæller

lørdag, maj 20, 2006

Mit dejlige "barn"

Hvor er han dog ved at blive stor - min dejlige søn. I disse dage er han ved at afslutte 10 års skolegang og skal et andet sted hen efter ferien. Det er mærkeligt at have et "barn", som går til eksamen, så en helt ny epoke er startet for ham. Han er modnet rigtigt meget det sidste halve års tid, og jeg kan mærke, at jeg skal til at trække mig tilbage. Det er svært, men jeg gør det. En ting som har været med til at modne er selvfølgelig den hårde tid med Finns sygdom og død, og det er ikke så sært, at vi er tæt knyttet os to, så I skal lige have en historie om, hvad det dejlige "barn" gør for at glæde sin mor. Som før skrevet var jeg en uge i Jylland. Jakob boede hos sin fætter i Søborg. Der er langt fra Søborg til Hvidovre, når man skal nå skolen om morgenen, så jeg havde givet Jakob 200kr til en taxa hjem den sidste morgen, så han lige kunne smide bagagen af derhjemme, inden han skulle i skole. Men hvad gør "ungen". Står tidligere op, tager en tidligere bus og gemmer pengene til tilskud til moderens fødselsdagsgave. Sådan!!!! Det skal lige tilføjes, at den unge mand er desideret B-menneske og normalt er meget svær at få op om morgenen - men når man skal - så kan man. Hele den uge klarede han selv at stå op om morgenen og komme af sted til tiden. Og på selve min fødselsdag stod han selvfølgelig også op, så moderen kunne få sine gaver - en bog om Emma Gad, 2 CD med musikken fra Ringenes Herre og en Mp3 afspiller. Han er bare så god til det :-))))) Jeg nyder at følges med min store søn, som ikke er bange for at gå med armen om min skulder og give mig et kys på kinden - man er vel blevet 180cm høj og dermed 4 cm højere end sin mor, så det skal markeres :-)

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Jeg elsker disse beretninger, mange strikkebloggere af og til lægger på deres blogs - om familier og især moderkærligheden. Man fyldes simpelthen af varme. :o) Tak, Anne, og giv din store søn et ekstra kram. :o)

Fríða sagde ...

eeii, Anne, hvor er han dog söd! jeg synes det er så dejligt at se hvor gode venner I to er, tror næppe der er mange 16 årige knægte der er så åbne med sin kærlighed til sin mor. til lykke med ham, du har sandelig gjort et godt stykke "arbejde" med ham.
hilsen fra Island
Frida