Besøgstæller

lørdag, september 15, 2007

Så er der ærmer og noget mere

Så har Plisséen fået to ærmer, og jeg er godt i gang med skødet.
Men, men, men - det tager noget tid, at få det skød færdig. Der er mange masker og jeg strikker og strikker, men er kun nået 7cm. Der skal være 22cm i alt og måske endda lidt mere.
Har I nogensinde tænkt over det I små piger. Hvor er I bare heldige. I skal strikke meget færre masker end os, der er større. Med en str. XL og en højde på 176cm, skal der jo noget mere til :-)))
Nå men - der sker skam også andre ting. Prøv lige at se den her:
Er den ikke bare sød. Lykken er at have en 17-årig knægt i huset, som har sit barnlige sind i behold :-))) Jakob er helt vild med pandaer, og når moderen så liiige faldt over denne her opskrift på nettet, så.......

Forresten forkælede jeg ham grusomt for et par uger siden. Jeg var i ZOO med skolen. Jakob var hjemme med en voldsom forkølelse, så jeg skulle da lige ind i ZOO-butikken for at se, om der ikke lige var en lille pandating, som jeg kunne forkæle ham med. Så faldt jeg lige over denne her . Det var ikke lige i det prisleje, jeg havde tænkt mig, men da jeg fik den i hånden og mærkede, hvor blød den er, tænkte jeg Pyt!!! Huskede jeg at sige, at han blev meget glad for den. (Det er den fra WWF)

Jakob fik desværre smittet mig, så jeg har forsømt skolen grusomt de sidste par uger. Først ma-to i sidste uge. Så følte jeg mig frisk nok til at gå på arbejde fredag. Søndag aften var den gal igen, men jeg gik på arbejde mandag. Dog bankede det i min ene bihule, så nu har jeg været hjemme resten af denne uge også.
Jeg har så bl.a. hygget mig med noget helt andet håndarbejde. I foråret købte jeg et Kumihimo-sæt, for at prøve, om det var noget for ungerne på skolen. Det har bare ligget, men nu fik jeg tid til at lave nogle prøver. Det er ret skægt og er lige noget for drengene, så der skal købes nogle flere sæt hjem.

Kumihimo er en japansk fletteteknik. (du kan se lidt mere her ). Men nogle har fundet på at lave en genial efterligning af den lille væv, som består af et hjul, som du kan sætte forskellige mønsterplader på. Det er meget nemt at gå til (OK - nogle er lidt sværere), men det er rigtigt sjovt og båndende bliver utroligt flotte. Det kan købes her .

3 kommentarer:

Dorte sagde ...

Spændende at du er nået så langt med din Plissé. Har du måtte ændre i masketallet for at lave en xl ?
Jeg har selv været gået igang med Plissé, men pillede op igen pga en fejl i starten - har dog stadig lyst til at strikke den.

Jeg har også en 17-årig, der kan glædes over et tøj-dyr - det glæder mig !

kh Dorte

annestuds sagde ...

Kære Dorte
Jeg strikker Pliséen i en anelse tykkere garn og på P.3½, så jeg får en maske mindre i strikkefastheden. Jeg er da spændt på, om den bliver stor nok, men indtil nu har det set fornuftigt ud, når jeg har prøvet den.
Kh
Anne

strikkeforsker sagde ...

Fin plissé og så kan jeg hellere ikke stå for pandaer ;-)
Hmmmm kan sagtens følge dig i det med store størrelse og mange masker. Det tager laaaaang tid.