Besøgstæller

søndag, september 23, 2007

Vægttab

Nu varer det ikke længe før mit vægttab overhaler mit garnforbrug :-) Ja - faktisk har det, men jeg vejer mig hver dag og tager så et gennemsnit for en uge af gangen. Et råd jeg har fra Niels Ehlers (Omegametoden), som jeg brugte for 5 år siden. Denne gang kører jeg efter Vægtvogterne - dem med pointmetoden og den passer mig ganske fint. Det er slet ikke svært - nok også fordi jeg faktisk har levet efter Omegametoden i snart 5år. Altså den, hvor man skærer ned på kulhydraterne. Men, men, men - den skrider i sommerferien hvert år. Jeg ÆLSKER is og har utroligt svært ved at holde mig fra det om sommeren :-)))), men nu, hvor jeg kan se, hvor mange points det koster går det meget bedre. Hele sommeren har jeg spist mindst 2 is hver eneste dag, men siden jeg startede på min kur for 5 uger siden, har jeg kun spist 2 is i alt :-)))) Der strikkes skam også i stor stil - stadig Pliséen - men det skød tager sgu laaaang tid. Jeg har masser af andre planer, men denne gang er jeg stædig. Pliséen skal være færdig, føt jeg starter på noget nyt - ellers ved jeg jo kun alt for godt hvordan det går. Jeg håber på at få den færdig til Strikkefestivalen om 2 uger, men nu får vi se. Der er 2 stks. bestillingsstrik på bedding. En lille kjole til min grandniece Tilde og en sommertrøje til min niece Rikke.

6 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Det skrider da støt og roligt frem med vægttabet - flot, Anne.
Jeg kæmper også med skødet på Plissé ... du skriver i forrige post at du er 176 cm ... bob bob bob ... jeg er 195 cm *tihi*, så om jeg bliver færdig til Strikkefestivallen ???. Jeg glæder mig til at se din version ... som ikke engang er rød ;-)
Kh og på gensyn om snart
Hanne V

Fríða sagde ...

godt gået Anne! puha, jeg skulle virkelig behöve at sætte igang et lignende projekt, 10kg sku være skönt og blive af med. glæder mig til at se din Plissé, og at se dig i en tröje der ikke er röd!!
kh.fra Island
Frida

Virtuella sagde ...

Så flink du har vært!

Lene Sophie sagde ...

Hej Anne.

Du er hermed blevet Tagget.
Du kan se på min hjemmeside hvad det går ud på.

KH Lene Sophie
http://hejlsberg.blogspirit.com/

marianne lundholm sagde ...

hej anne, kan du hjälpa mej? jag klarar inte pinne nr 10 på diagrammet, jag tycker att det inte stämmer med mina maskor, snälla kan du förklara

marianne lundholm sagde ...

hej igen anne, jag har kommit rätt på diagramet på plissè, jag var för trött igår, tack i alla fall