Besøgstæller

onsdag, november 14, 2007

Hvor jeg dog forsømmer min blog

Ja - det er snart en måned siden, at jeg sidst har skrevet, men det er skam ikke fordi, at der ikke er noget at skrive om. Jeg er bare lidt sløv til at få taget billeder, så nu bliver det uden denne gang. Men strikket det bliver der skam da. Bentes lækre garn er blevet prøvet til mange ting, men da jeg kun har en bestemt mængde i 3 forskellige farve, er flere forsøg blevet forkastet, og jeg er endt med, at strikke et af Vivian Høxbros vingesjaler fra "Skyggestrik". Det er dog lagt til side til fordel for julegavestrik. Atter i år skal vi tilbringe juleaften hos min dejlige nevø, så der er liiiige nogle dejlige unger, som vil blive glad for Grandfasterstrik. Jeg er gået i gang med en "Gulerod" fra "Hønsefødder og gulderødder" og skal strikke 2 stks. til Anna og Tilde. Drengene bliver også begavet med trøjer, men dem strikker jeg nok på maskinen. Kig i øvrigt lige på min VægtTicker. Det går bare derudad - og nu kan det virkelig ses. YES

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

godt gået Anne med vægten, gid jeg kunne være ligeså dygtig!
knus
Frida

PiaT sagde ...

Jamen, Anne dog, nu skal vi jo snart kigge to gange efter dig, for at få øje på dig :-)
Rigtig, rigtig godt gået - tillykke med det :-)
Knus fra PiaT

Bente T sagde ...

Tillykke med det, godt gået og pøj-pøj fremover. Bare det var mig, men jeg har en regnorm siddende i rygraden, desværre. :-)
Hilsen Bente T

Angelika sagde ...

Godt gaaet med vaegttabet !
Jeg glaeder mig til at se Guleroedderne. Desvaerre er der i min naermeste omgangskreds ingen boern i den alder, som kunne bruges som undskyldning for at koebe bogen ;-))
Strikkehilsner
Angelika