Besøgstæller

søndag, november 25, 2007

Vægten

Tak for de søde kommentarer om mit vægttab.

Når det nu går så fint med vægten, har jeg sat mig et nyt mål, så jeg kommer en tand længere ned, men nu får jeg se, hvordan det går med det sidste stykke - det er jo snart jul :-) Men om ikke andet, så fortsætter jeg efter jul.

Det jeg har gjort er, at jeg i sommer investerede i Vægtvogternes brevkursus (dem med pointsystemet). Det er ikke lige mig, at skulle gå til vejning, men med en investering på 8-900 kr er mange penge, og så skal de også bruges fornuftigt. Jeg er heller ikke god til at spise efter et skema hvor alting skal vejes, så det gjorde jeg kun de første par uger for at få slået retningslinierne fast, og så er det ellers "bare" en regulær kostændring jeg har fulgt. Og når jeg ser, hvor mange point en is eller et stykke chokolade bruger, kan jeg sagtens holde mig fra det.

Det med kulhydraterne vænnede jeg mig fra for snart 5 år siden og har levet meget uden dem siden da. Dengang var jeg også på kur og tabte 7 kg, men nogle af dem er røget på igen siden. Det sker i sommerferien hvor jeg ikke får helt så meget motion og lader mig friste af is og også en del brød til grillmaden, så det må jeg passe på. I øvrigt har jeg tænkt mig at investere i en romaskine, så jeg kan få buttelivet væk. UH - hvor er det svært - jeg kan godt mærke, at jeg er blevet ældre :-)

En ekstra bonus i vægttabet er, at også Jakob har tabt sig. I modsætning til mange andre "børn" har han altid været glad for grøntsager, og han nyder moderens kreationer af den slags. De erstatter også ofte kartoflerne, for jeg gider simpelthen ikke skrælle dem. Jeg spiser selv kun en enkelt eller to, men Jakob........ :-) Jo - han er teen-agedreng med hvad det betyder af mængder af mad, der kan skovles indenbords :-)

Ingen kommentarer: