Besøgstæller

fredag, juli 04, 2008

Tusind tak for en dejlig dag Fru Toft

I tirsdag skulle jeg indløse min præmie fra Pia :-)

I Pias blog kan du se, hvad jeg fik præmien for og det var ret sjovt at finde løsningen. Jeg anede ikke hvor det var, men havde dog en mistanke til Strøget. Altså Googlede jeg på "Wunderwear" og fandt ud af, at de havde en forretning i Vimmelskaftet. Så vidste jeg godt, hvad det var for en café, men så absolut ikke navnet. Google en gang til på "Vimmelskaftet" og frem kom Baresso.

Så der sad jeg i tirsdags og blev forkælet. Det var faktisk mit første Cafébesøg, men det kan godt gå hen og blive til en vane, for hvor smagte det dog godt.

Jeg har hugget billedet fra Pias blog :-)

Meeen - når to strikkende quindfolk er i byen, kan det jo ikke undgåes at der liiige skal kigges på lidt garn og selvfølgelig kunne jeg ikke dy mig.

Jeg har forelsket mig i denne her og havde faktisk et par dage før, søgt og søgt efter stribet garn i merino eller bomuld.
Jeg har ikke prøvet Fabel, men ved af erfaring, at jeg nok ikke kan bruge det.
Og så lå det der bare - garnet - inde i "Strikkeboden"
Filatura Maxime Print og i mine farver :-)
OK - den gule og den orange er jeg meget spændt på. Jeg har endnu ikke fået lavet en strikkeprøve, men fandt denne på nettet.

Vi besøgte også et par andre butikker - bl.a. "Crumblers" som ligger i Skindergade. Guf for nogle lækre tasker - men priserne :-( Meeeen jeg er da gået i gang med at lave ønskeseddel til min næste fødselsdag, som jo er rund.

Og så måtte jeg også lige hen i Gudrun Sjoden-butikken. De åbnede for et års tid siden en butik i Fiolstræde, men jeg har aldrig været der. Jeg elsker det tøj og har købt via nettet. Men også det er dyrt, så det er ikke så meget jeg har, meeeen den nye røde nederdel, som ankom med posten forleden, sammen med en rød t-shirt i samme stof, vil være perfekte unde den nye Drops-jakke.

Og se så lige denne her. Den forelskede jeg mig i ved juletid, men 650kr for en bluse er mange penge. Meeeeen forleden var den der :-) - som dagens "Reakap" - til 320 kr. Klikkede jeg mon på knappen ? :-)))))

1 kommentar:

Fríða sagde ...

åååhhh sikke lækre ting du har köbt! yndige farver på både bluse og garn. den jakke har jeg faktisk også kigget på, synes den er rigtig flot.
kh.fra Island
Frida