Besøgstæller

torsdag, juli 17, 2008

Hvad laver man i Rønne...

.. i 5 timer på en søndag ???
Vi har haft en dejlig uge på Bornholm - i Allinge i samme hus som sidste år. Lene i Sandvig blev skam også besøgt :-)

Det blev en rigtig driverferie. Jakob havde sin bedste ven med og de to unge mandfolk var oppe den halve nat og sov den halve dag. OK - jeg havde da regnet med, at vi skulle have set lidt mere, men vejret var ikke rigtigt med os, så den dag, vi ville have været i Ekkodalen gik i vasken :-)

Men vi har hygget os - fået slappet af - og jeg har fået strikket en del. Heldigvis kunne jeg de første 3-4 dage sidde hele formiddagen på terrassen og strikke, så Avisen er blevet færdig - næsten :-)

Jeg mangler liiiiige monteringen, men se lige hvad jeg kunne fotografere sidste torsdag - 2 færdige meget lange ærmer :-)

Modtageren kommer formodentligt en gang i næste uge, så jeg må se at få taget mig sammen til monteringen.

Heldigvis havde jeg forsynet mig med ekstra garn til 3 forskellige ting, men jeg valgte at starte på denne:
Og så langt er jeg kommet i dag på Empiren fra Design Club - strikket i noget bomulds-denim-garn fra Marks og Kattens, som jeg købte på tilbud for et par år siden.

Dog fik vi da set lidt af den smukke ø. Onsdag, hvor vi skulle besøge Lene om aftenen, lejede vi nogle cykler og torsdag cyklede vi så en tur til Hammeren og beså den meget smukke Opalsø. Der var kunder i svævebanen og fra de lodrette klippesider var der folk som badede, så det var ret underholdende at se på.

Bagefter cyklede vi til Sandvig Minigolf - til den årlige kamp :-)

Vi besøger altid den lokale minigolfbane i vores ferier. Det hører med :-) Vi har gjort det lige siden Jakob var stor nok til at slå til køllen. De første par år troede han, at han vandt hver gang. Han havde jo flest point. Ov hvor blev han sur, da han var stor nok til at forstå, at det ikke liiige er den med flest point, som vinder :-) Lige siden har han ønsket, at banke sin Mor i minigolf og det skete for første gang sidste år (jeg er ikke helt ueffen til det ). Men i år var det nu mig, som vandt :-)

Nå - men tilbage til de 5 timer i Rønne. Villum Clausen havde - som ofte har jeg siden hørt - en skade, så den var 5 timer forsinket :-(

Når man har lejet sommerhus, skal man jo være ude til tiden (kl.10) og det passede så fint med at tage bussen fra Allinge kl 11.05 - være i Rønne kl. 11.55 og skulle sejle kl. 13.45. Knap et par timer i Rønne er fint. Lige nok til at få spist noget frokost og gå lidt rundt og snuse.

Men 5 timer - på en søndag !! Det er godt nok liiiige lidt i overkanten. Heldigvis var Moderen kvik, så vi tilbragte lige et par timer her .

Jakob og jeg har været der før - sammen med Finn i foråret 2002, men det var dejligt med et gensyn. Bagefter travede vi lidt rundt i Rønne - fik spist lidt frokost og senest kl.18 skulle vi være tilbage ved færgen, som heldigvis havde været lidt hurtigere end forventet. Straks efter sejlede vi og i Ystad holdt der busser og ventede i stedet for toget.

Så fik vi da prøvet at køre oven på Øresundsbroen i stedet for på undersiden, som vi plejer med toget.

Det var et meget smukt syn :-)

Ingen kommentarer: