Besøgstæller

fredag, juli 04, 2008

Jeg er så glad for min cykel

...men i disse dage endnu mere glad for min cykelhjelm :-) For cyklen smed mig af sidste torsdag, men heldigvis slap jeg med nogle skrammer og udgiften til en ny cykelhjelm.

Jeg havde været til 40 års studenterjubilæum i Hansens Familiehave i Pile Allé og var på vej hjem. Jeg havde godt tilløb op ad Valby Bakke, da den gule stribe i vejen, som jeg skulle hen over, pludselig viste sig, at være en kantsten. Jeg opdagede det selvfølgelig først et splitsekund før vejen ramte mig - og jeg havde endda kun drukket danskvand :-)

Heldigvis var der et sødt par, som standsede og samlede mig og cyklen op, og efter at jeg havde gået lidt, kunne jeg sætte mig op på cyklen og køre hjem. Det var først da jeg var vel hjemme, at jeg opdagede, at min forlygte var røget sig en tur - jeg kan ikke se den fra cyklen, når jeg har noget i cykelkurven.

Godt revnen kom i cykelhjelmen og ikke i mit hoved. Det havde ikke været rart, at skulle starte ferien med en kraftig hjernerystelse eller det, der er værre. På min jakke kunne jeg også se, at jeg havde været godt nede med hovedet. Nå - men jeg slap med en øm skulder og et par hudafskrabninger og en ny cykelhjelm er blevet købt.

PS: Bogen om Rom er til Jakob. Han skal på studietur til Rom næste forår - det heldige asen :-)

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

puha! sikke en forskrækkelse! godt du slap så godt.
kh.fra Island
Frida

marianne lundholm sagde ...

ajaj, gjorde du inte illa dej?
med cykeln menar jag, snällt att du fick hjälp
vad fina saker du stickar anne