Besøgstæller

torsdag, januar 01, 2009

Et meget stille Nytår

For første gang i mit liv tilbragte jeg Nytårsaften helt alene. Jakob skulle til fest hos en klassekammerat og jeg skulle have været sammen med mine søskende hos min bror. Men en KÆMPEforkølelse har ramt mig - sådan en med rigtigt godt ømme bihuler, så jeg skulle ikke ud i kulden og stå og vente på busser.
I stedet gik jeg i den lokale Kvickly, købte nogle lækre kalvemedalioner og noget kransekage. Jakob skulle først afsted ved ottetiden, så vi nød den dejlige aftensmad sammen og så tilbragte mutter her så aftenen foran flimmerkassen med et strikketøj mellem hænderne.
Det var ikke det mest ophidsende program, men filmen med Jack Nicholson var da meget god og så havde jeg heldigvis opdaget, at TV-Charlie sendte et godt langt program med Riverdance. Jeg elsker det. Den musik altså - den er bare så skøn - og danserne - som de dog kan flytte benene :-) For et par år siden var jeg så heldig at se dem "In live" og det er ikke sidste gang jeg gør det :-)
Jeg holdt ikke til midnat - ikke engang til 90-års-fødselsdagen, men den har vi da heldigvis på DVD. Ved 23-tiden ringede jeg til min bror og ønskede Godt Nytår og så tørnede jeg ellers ind med næsedråber og Panodil Hot.
Men den lille kjole jeg er i gang med blev næsten færdig - der mangler kun hæklede kanter.
Jeg er nemlig atter i gang med garn fra lageret. Når jeg gør status over strikkeriet i 2008 er det ikke noget at råbe hurra for :-) OK - jeg får strikket en masse, meeen det er lige det med at få gjort det helt færdigt. Der er liiiige det med monteringen. F.eks. ligger der en "Empire" i en af strikkekurvene, som bare skal syes sammen, men den er jo strikket i bomuld, så det er ikke lige nu, at den er aktuel :-)
Og så faldt jeg lige over denne her forleden
Vivian Høxbros Marimekko strikket i det billige merinogarn, som BC-garn havde tidligere.
Og netop garnet er årsagen til, at jeg aldrig har fået taget mig sammen til at gøre den færdig.
Det er fyldt med strå og andet skidt og møg, så det er ikke specielt blødt. Men jeg mangler jo ikke ret meget, så måske .......
Det kunne da godt være, at jeg skulle tage mig lidt sammen :-) Men Nytårsfortsætter - NEJ !
Det har jeg ikke beskæftiget mig med i mange år. Jeg gider ikke love mig selv noget, jeg måske ikke kan holde. Så det bliver måske heller ikke i 2009 jeg stopper med rygningen - det kommer når jeg er klar. Som nu for eks. med vægten. Det går fint. Det er nu over et halvt år siden, at jeg stoppede med slankekuren og vægten holder :-)
Jeg har det rigtigt fint med at spise på den måde og gør det stadig, meen forkæler mig selv med at spise lidt chokolade til aftenkaffen og kager, når der bydes på det. Ellers ville jeg bare tabe mig endnu mere og det ville ikke være kønt. Jo - hvis det var den lille delle på maven der røg, men sådan er verden desværre ikke skruet sammen. Jeg bliver frygteligt hulkindet i stedet for :-D

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Hej Anne.

Ja tv er ikke hvad det har været og på en nytårsaften kunne man godt bruge et bedre program...Jeg selv var også alene, for første gang nogensinde, jeg så ZDF - en tysk kanal hvor der var nytårskoncert fra australien med André Rieu foran 35.000 australiere, meget flot og god musik.
Godt nytår til dig...

Mange hilsner fra Pia

Lene sagde ...

Hej Anne og godt nytår. Jeg sad også alene og fik den fjollede idé, at jeg da lige ville åbne en flaske hvidvin og tage et glas til jomfruhummerne. Det skulle jeg aldrig have gjort. Fra kl. 21 kæmpede jeg bravt for at holde øjnene åbne og da kl. var 22 måtte jeg give op og smutte i seng. Pinligt, at man ikke engang kan tåle et glas vin, men så er jeg da sikker på, at jeg aldrig bliver alkoholiker - jeg vil simpelthen falde i søvn inden jeg bliver fuld....

Fríða sagde ...

godt nytår til dig og Jakob, min kære Anne! det lyder som du har haft en, måske ikke særlig spændende, men alligevel hyggelig nytårsaften. hvor er jeg vild med den Marimekko, jeg elsker jo glade, friske farver, og den dér synes jeg bare er vildt flot.
en idé til dine overskudsböger; du ku jo bruge dem som gaver til strikkende, sammen med et eller to nögler garn der passer til ånden i bogen.
knus fra Island
Frida