Besøgstæller

onsdag, juli 01, 2009

Skønne unge mennesker..

...findes der heldigvis masser af og 8 af dem ordnede min have forrige week-end. Jakob havde hyret 6 af sine klassekammerater og jeg fætter Jeppe og en container og så blev der ellers taget fat.
Før vi byggede havestuen i 96/97 havde vi en lille svedekasse på 2.5 x 2.5 m2 oppe i niveau med stuen. Den blev revet ned. De store sten fra soklen blev smidt i graven i garagen og resten - jord, småsten m.m.m. blev smidt over langs med hækken i en 10-15m lang bunke og der har det ligget lige siden :-)
Sådan så det ud lige efter pigeon træet væltede forrige sommer.
Hvor har jeg dog fortrudt mange gange, at vi ikke dengang lejede en container til skidtet, for hver eneste sommer har det irriteret mig med den møgbunke, hvor der groede skvalderkål en masse, gederams, afløbere fra ligusterhækken og meget andet. (Det skal lige siges i en parentes, at det var knap en måned efter nedrivningen, at Finn fik konstateret blærekræft, så ikke så sært, at overskuddet ikke var der).
Før kunne vi slå græs helt ud under hækken, men jeg har været nødt til at bruge kantklipperen for at få bugt med skidtet.
Men se så bare lige her.
Et dejligt arbejdshold er i gang med at fjerne bunken.
Det sidste af pigeontræet kom også væk.
Trampolinen blev flyttet og en pressenning lagt under, så der ikke kommer til at gro skvalderkål under den og nu ser der sådan ud ved hækken. Hedebølgen skal lige overståes inden jeg sår græs og så skal hækken lige klippes, men desværre har jeg fået mig et grundigt hold i ryggen, så det får lige vente lidt.
Endelig bliver min have meget nemmere at holde :-)
Tænk at de unge mennesker gjorde det for mig - de er sgu bare så søde. Ikke så sært, at Jakob er glad for Gymnasiet med sådanne nogle klassekammerater :-)
Så tusind tak til Bastian, Casper, Emil, Jakob, Jeppe, Martin, Mikkel og Rasmus.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

jeg har også lige startet på ferie, deeejligt! og hvor lyder det godt med din have, glæder mig til at se det næste gang jeg er på besög. super flot herresweater du har lavet, kan godt forstå Jens blev glad for den. vi ses om ikke så længe.
kh.fra Island
Frida

kludemutter sagde ...

Sikke dog nogle skønne unge mennesker ;)
Så kan du trække vejret lidt igen.
Meget flot hr. bluse du har strikket.
Yt.

Britta sagde ...

Og så siger folk at de unge ikke gider lave noget! De har sikkert hygget sig og det går unægtelig hurtigere når sådan 8 ungersvende tager fat end hvis dig og Jakob skulle have klaret det selv.

Og så er det rart når man kan hjælpe hinanden. Jeg er opdraget med at den ene tjeneste er den anden værd. Jeg kan fx få min nevø på 23 til det meste bare jeg laver kyllingpie til ham ;-)

Knus Britta

ps. god ferie!