Besøgstæller

søndag, august 30, 2009

Jeg er her skam endnu...

.... men den sidste del af ferien blev ikke helt som forventet.

Min stakkels svigermor har nemlig nu ligget på hospitalet i 5 uger, så megen af min tid går med hospitalsbesøg. Min svigerinde Lone ringer til sin mor hver aften og for 5 uger siden, kunne hun ikke få fat i hende. Lone blev nervøs og tog ud til hende og godt var det. Der lå stakkels Farmor på badeværelsesgulvet og havde ligget der siden engang i løbet af natten. Lone ringede efter mig, så vi kunne få bugseret Farmor ind i seng. Heldigvis var der ikke sket det store, men hun havde fået trykket et par ribben og var rimeligt handicappet af det.

Sådan gik et par dage - Farmor ville ikke have hjælp, men så fik Lone hende heldigvis overbevist om, at den ikke gik længere, fik hende indlagt på Geriatrisk afd. på Hvidovre Hospital og der har hun været siden.

Hun fik væskebalancen genoprettet og blev udstyret med en rollator ("Du har ret Anne - den er nu god sådan en":-)) og det gik hurtigt fremad. Hjemmeplejen blev kontaktet og alt blev gjort klappet og klart til at hun kunne komme hjem med diverse hjælpemidler. Men et par dage før det, fik hun en mindre blodprop og ja - så skulle der atter noget genoptræning til.

Farmor er heldigvis tilpas stædig til at kæmpe, så hun kom atter på benene og vil man selv, når personalet ikke er hurtige nok til at komme og hjælpe en på toilettet. Ak-ja. Resultat - hun faldt igen og brækkede højre hånd. Men jeg vil næsten sige heldigvis, at den var brækket og ikke forstuvet, for hun kunne hurtigt støtte sig til rollatoren igen og er oppegående, men - selvfølgelig er hun blevet meget bange for at falde, så det går kun langsomt fremad.

Farmor har kun Lone, Jakob og mig, så jeg besøger hende stort set hver dag. Heldigt var det, at det blev Hvidovre Hospital og ikke Glostrup - det tager kun 5-10minutter at komme derover, og det er kun en mindre omvej, når jeg kører hjem fra skole :-)

1 kommentar:

Fríða sagde ...

nej men dog, sikke en omgang! håber det nu går fremad og det hele ordner sig. der kan altså komme til at gå megen tid med de der hospitalsbesög. god bedring til den gamle dame.
kh.fra Island
Frida