Besøgstæller

søndag, december 16, 2007

Mit lækre garn

Prøv lige at se et flot garnbundt :-) Aldrig før har jeg haft så lækkert et bundt garn - spundet så striberne er fortløbende hele vejen igennem. Tusind tak Bente :-)

Det var så stort, at det næsten ikke kunne være på garnvinden, men det lykkedes. Nu er det vundet op i 6 nøgler garn - omhyggeligt nummerede, så jeg strikker det i den rigtige rækkefølge.

Her kan man rigtigt se de brede farveskift:

Som altid er det svært at gengive de røde farver rigtigt, men det første billede, som er taget i dagslys, gengiver dem ret godt.

Selvfølgelig har jeg ikke kunnet dy mig for at starte med at strikke af det, og det ser ud til at passe perfekt i strikkefastheden til at "Ballerinaen" kan få den rigtige størrelse.

Men hvor er det dog svært med den strikkefasthed. Èn ting er en lille prøve på 30m - noget andet, når man har over 100m på pinden, så jeg forsøger mig lidt frem.

Heldigvis er jeg færdig med de to små julegavetrøjer til Tilde og Anna, så Frida - der skal nok snart komme billeder, men "Guleroden" har drillet mig gevaldigt (jeg er kommet til at lave knaphuller i drengesiden - og det skal jeg liiiige have rettet), så mangler jeg "kun" monteringen og jeg må godt starte på noget nyt :-))))

Vi snakker ikke om alle de UFO´er jeg har liggende :-)))

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

suk, så smukt! hun kan bare det dér, hende Bente. jeg glæder mig til at strikke af mit eget, köbt af hende på festivallen.
kh.fra Island
Frida

kludemutter sagde ...

Hvor er det smukt, sikke farver.
Kan godt forstå du ikke kan vente.