Besøgstæller

søndag, marts 02, 2008

Dejlig dag

Aller først tusind tak for de søde kommentarer til mit vægttab :-)
Og så lidt om ugen der gik:
Se lige den her:
Jeg nærmer mig målet og er nu i gang med forkanten. Dog driller den lidt. Jeg kan nemlig rigtigt godt lide at have krave på mine trøjer, så jeg forsøger mig lidt frem med en sjalskrave. Nu får vi se, om det lykkes :-)
I går var en rigtig dejlig dag. Kl. 7.15 blev jeg hentet af Pia. Vi skulle nemlig lige en smuttur til Jylland - til strik-in hos Anette. I Slagelse hentede vi Vivi og Lene og så gik den raske tur over Fyn, hvor vi stødte til Janes bil med Charlotte, Linda og Lise i, og så gik turen videre til Randbøl, hvor vi blev behørigt forkælet, filmet, fik snakket og strikket - ja i det hele taget fik nogle dejlige timer.
Vi blev filmet og interviewet til TV Syd, så der skulle gerne komme et lille klip om Webstrik på salige Frederik d.9.´s fødselsdag d.11.3.
Her er Inge og Jane. Lige bag dem, kan man skimte et veldækket kaffebord med guf af både den sunde og den usunde slags.
Og her er Vivi og jeg i gang med en ivrig strikkesnak. (Billedet har jeg lånt fra Anettes Blog) På vejen hjem blev jeg lige forkælet lidt af Pia. Jeg var vist kommet med en lille bemærkning om, at jeg snart ville forkæle mig selv med en Pildskadde oven på et halvt års slankekur og se så lige, hvad Pia købte til jakob og mig i en kiosk på vejen hjem.
Den blev nydt til min aftenkaffe. UHM - hvor smagte den godt Pia :-)
I øvrigt fik jeg da lige strikket 2 paneler mere til Paneljakken, så nu er jeg oppe på 5.
Og så skal det da også lige tilføjes, at Sønikke havde aftensmad parat til os, da jeg kom hjem ved 18-tiden. Jeg havde bare købt ind til pølser for at have noget nemt (kyllingepølser selvfølgelig - man er vel sund), men Jakob ville ikke bare det. Nej han havde bikset en gang spaghettisovs sammen af pølser, dåsetomater, majs m.m. - lækker mad. Han skal nok blive en lige så god kok, som sin far :-)

2 kommentarer:

Annette sagde ...

Tak for dit besøg her i det jyske...Din jakke bliver flot i de dejlige røde nuancer...
Den skildpadde er da bestemt ikke af foragte...
kh
Annette

Fríða sagde ...

og på billedet kan man se at du er blevet TYND som en sild!!! igen til lykke med det gode restultat. Ballerinaen ser forresten smaddergod ud, glæder mig til at se den færdig.
kh.fra Island
Frida