Besøgstæller

torsdag, februar 14, 2008

Ballerinaen vokser

Ja-ja - det går fremad. Nu er jeg ved det andet ærme. Den bliver utroligt lækker, men det er et tungt strikketøj at sidde med, så jeg har trådt lidt vande med hensyn til et frikvarters/siddevedcomputeren/gåibyenstrikketøj :-)

Der er blevet startet på et par hæklede dukker, hæklede tæppelapper og en Dishcloth. Alt sammen af restegarn, men forleden faldt jeg over denne her .

Det var jo lige den opskrift jeg manglede. For et par år siden købte jeg 16 ngl. Lang Thema - et godt tilbud hos Strikkeboden , og der har været prøvet mange ting med det garn. Men problemet er, at 16 ngl. er lige i underkanten til en trøje til mig. Men, men, men - strikket sammen med en tråd Arwetta - også fra lageret - passer det perfekt til denne opskrift. Det geniale ved opskriften er, at jakken er strikket i baner - lige til at putte i tasken, og den første er allerede strikket.

8 kommentarer:

Mette H. sagde ...

Nøj den bliver flot din ballerina. Smart med et ekstra strikketøj der er til at sløbe med rundt. Men bliver der ikke meget montering bagefter ? Det er valget imellem to onder.

Mette G. sagde ...

Hej Anne!

Tusind tak for det link - den er da bare flot ;-) Og det bliver Ballerinaen så sandelig også!

KH
Mette G.

Vivian sagde ...

Skønne farver du laver din ballarina i - meget flotte (men det er jo slet ikke dig med rødt, Anne *GGG*)

Kanon model du dér linker til - til dage hvor hjernen ikke tåler belastning, og alligevel ender man op med en flot flot jakke en dag. Dén er gemt!!

KH Vivian

PiaT sagde ...

Wauw Anne, den er flot og enkel, den model, du der linker til... den er liiige gemt til en eller anden god gang :-)
Og Ballerinaen, ja nu så jeg den jo i "levende live" i søndags - den er bare SÅ flot...
Knus fra det solbeskinnede Malmö
PiaT

Fríða sagde ...

suuuk, hvor bliver den bare super, din Ballerina! glæder mig til at se den på. og sikke en smart model du har fundet der, kunne måske laves i mange forskellige farver, til sådan én klovn som mig!
kh.fra Island
Frida

Siffe sagde ...

Dejligt link du giver os - lige en facon der også er brugbar til "store damer" som mig ;-)

Bente T sagde ...

Hvor er du kommet langt med Ballerinaen siden vi "sås" hos Lise. Den Bliver rigtig flot. Som andre også har sagt er den du linker til noget man måske lige skulle overveje. Den tiltaler i hvert fald mig meget.

Helle sagde ...

Nej hvor er den flot din ballerina---Glæder mig til at se den færdig ;-))
KH
helle