Besøgstæller

søndag, februar 03, 2008

Så blev den færdig - næsten

Så blev den færdig - den lille bolero, som er en gave. Der mangler kun, at blive hæftet et par ender. Jeg synes, at den er blevet rigtig sød, så det kan være, at jeg laver en til mig selv også. Nu - hvor jeg har tabt mig, kan jeg jo bedre gå i sådant :-)

Det går fint fremad med Ballerinaen. Jeg er ved at strikke det sidste stykke på ryggen, hvor man sætter masker af til raglansømmen. Hvad skal jeg så have som skolestrikketøj. Mange idéer er der, men jeg har et hængeparti, som jeg hellere må få gjort noget ved.

Her er et par UFO´er. Begge efter Drops-opskrifter. Den ene - gæt selv hvilken :-) - er en sommertrøje til mig selv, som jeg startede på sidste sommer. Strikket i noget tykt bomuldsgarn fra Netto.

Den hvide er til min ene niece Rikke. Hun fiskede sidste sommer efter Mosterstrik og jeg startede i sensommeren på denne.

Men den er blevet for lille fordi strikkefastheden ikke passer og da jeg ikke orker, at strikke det samme en gang til (ærmerne er strikket med ind i og det er jeg ikke så vild med at strikke :-( ) - vil jeg bruge denne her i stedet.

1 kommentar:

Lona sagde ...

Hej Anne,
denne hvide trøje har jeg også strikket, men er dog ikke blevet færdig. Da jeg skulle sy den sammen opdagede jeg til min gru at jeg havde lavet fejl i forstykkerne....og det er så her at det er lidt irriterende at forstykke og ærmer går ud i et! Den ligger stadigvæk ufærdig!!!
Lona - http://nuukastrik.blogspot.com