Besøgstæller

onsdag, juli 04, 2012

Hvor jeg dog træder vande

med håndarbejdet lige nu. Jeg bliver konstant fristet af billige garn og lækre opskrifter, så jeg har meget i gang.  med skam må jeg melde, at jeg har købt stort set lige så meget garn, som jeg har strikket i år.

Den internationale strikkedag var jeg hos Lene og selvfølgelig havde hun et garntilbud, som jeg ikke kunne ade være med at købe.  Hjerte Cottonsilk til 17,50kr pr. nøgle.  16 nøgler råhvid røg ned i tasken og ja – hvad skal de så bruges til ?

Denne her er rigtig flot, men det lidt feminine er ikke rigtigt mig.

Valget er faldet på denne her:

agathe 

Agathe cardigan fra Knitpicks

Dog er kanten håbløs at strikke.  Det er et mønster, som kræver, at du hele vejen igennem er nødt til at sidde med diagrammet og ja – det gider jeg ikke.PICT0006

Så prøvede jeg med kanten fra Lacen, men også den er for besværlig.   Så flere ting er blevet prøvet og valget er faldet på denne her, som jeg selvfølgelig ikke lige nu kan huske, hvor jeg har fra.

PICT0007

men det er atter en ommer – den er nemlig for løs og skal strikkes på et nummer mindre pinde.

Forleden faldt jeg hos Christa over denne her – den ser rigtig sjov ud at strikke.  Mønsteret er fra Stof og Stil . Garnet har jeg, så…..

PICT0004

Billedet er fra i går, så jeg har strikket en dellængere.  Det går rimeligt hurtigt at strikke en bane.  Som så ofte før bruger jeg ikke det rigtige garn, men den lidt tykkere Felina, som jeg købte tidligere på året.

Sommertid er også hækletid – det kan være svært at strikke, når det er varmt, så og her har jeg flere projekter i gang.  Tidligere på året købte jeg dette her:

PICT0010

Jeg ville faktisk strikke nederdelen ovenfor i det, men det er meget løst tvundet og splitter nemt, så det er ret besværligt at strikke med.

I stedet er jeg begyndt på et blomstertørklæde:

PICT0005

Den inderste ring laver jeg i de mange glade farver og resten i rødt, så det ikke bliver alt for spraglet.  Jeg mener at opskriften er fra LIse , men kan selvfølgelig ikke finde den lige nu.

Og så er der tæpper.  Jeg har længe beundret de mange zig-zag tæpper jeg ser rundt omkring på diverse blogs, men synes det¨må være besværligt at sidde med det store hækletøj, som det efterhånden bliver.  Så valget er faldet på disse her:

PICT0009

Igen lader jeg den samme farve gå igennem.  Den inderste lille blomst bliver hæklet i gult – den næste omgang i diverse farver og den næste rød.  Det kan være, at jeg hækler endnu en omgang – måske i råhvid – jeg har nemlig en del garn i gult, rødt og råhvidt.

Jeg har hæklet hexagonen fra et billede, så senerelaver jeg et bud på en opskrift.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

uha, du har godt nok meget igang, og alt så fine ting. den cardigan ser super lækker ud, men jeg kan godt forstå du ikke gider sidde me diagrammet hele tiden. og sikke nogle lækre hæklerier, jeg fölger spændt med.
kh.fra Island
Frida

Lis sagde ...

Nøj hvor er du god til det med strikkeprøver. Jeg kaster mig bare ud idet.

Dit sommer/blomster sjal skal nok blive flot. Samt sommerblusen.

Glæder mig til at se det færdigt, hvis du IKKE lige falder over endnu et projekt, ti hi.
Kh. Lis

annestuds sagde ...

Kære lis
Bare det var så vel :-D
Det er ikke strikkeprøver, men start på at komme i gang, som så bliver kasseret.