Besøgstæller

lørdag, juli 06, 2013

Hold op en forskrækkelse

Forleden sad jeg – som ofte – ved min computer i stuen, da der lød et ordentligt brag fra havestuen.  En af tagpladerne har forskubbet sig, så jeg var bange for at det var den som røg ned.

Men nej – da jeg lynhurtigt kom derud – lå mit væghængte glasskab på gulvet.skab

Det hang her og som det ses var det røget “rent” ud – ikke noget med nogle store kratere i væggen.

væg

Det har hængt der i 10-15 år, så hvorfor skulle det pludselig dratte ned.  På den anden side af min ene nabo – bare 20 m væk – er man startet på arbejdet med den nye jernbane, som skal ligge næsten i min baghave.  OK en 100m væk.  Der er nogle kæmperør, som skal lægges om, så man havde gravet en 3-4m dyb rende i vejen.  Jeg er overbevist om, at det er rystelserne fra det, som har revet skabet ned.

Heldigvis var der stort set ikke nogle dyre glas i skabet – kun 2 julesnapsglas fra Holmegård – men sikke et arbejde med at få det ryddet.

tilbage

Det er, hvad der er tilbage og her er det, som røg sig en tur

pose

Helidgvis gør jeg det ikke i dyre glas.  Tidligere samlede jeg på nogle, som hed “Glas i glas”

glas

Da de gik ud for en hel del år siden, købte jeg hele restlageret i den lokale, så dem har jeg rigtigt mange af, men da jeg arvede min mors Hjertegræs synes jeg ikke rigtigt, at de passede til det, så jeg købte på tilbud de almindelige ballonglas – 24 af hver – så jeg har rigeligt af hver og fordi jeg har så mange glas får Jakob lov til at få de rustikke, når han forlader reden.

Skabet er nu sat ind i en reol, så det ikke falder nogle vegne :-D

1 kommentar:

Karina Bunkenborg sagde ...

Puhha jeg kan godt forstå du blev forskrækket! Godt der er skete mere! Ha en rigtig god dag!